OVER ONS

Medewerkers en directie heten U van harte WELKOM in ons Chinees specialiteiten-
restaurant “Oriental Dynasty” in Castenray.

INTRODUCTIE
Met inmiddels meer dan 20 jaar ervaring in de Chinese Horeca branche bent u voor een culinair avondje uit of een afhaal-maaltijd aan het goede adres. Met 120 zitplaatsen zijn we uitstekend voorbereid op grotere groepen. Tevens is ons restaurant tijdens niet al te drukke tijden goed toegankelijk voor mensen met een rolstoel.
INRICHTING
Ons restaurant is luxe ingericht met airconditioning en comfortabele stoelen met of zonder arm-
steunen. Zoals u op de foto’s kunt zien is ons restaurant in stijl aangekleed met passende decoratie die niet direct aan een traditioneel oosters restaurant doet denken. Alhoewel de Chinese muur als schilderij natuurlijk niet aan de muur ontbreekt.

GERECHTEN
Onze koks zullen U heerlijke dagverse gerechten voorschotelen tegen zeer schappelijke prijzen. Tevens kunnen we u in het weekend een heerlijk Specialiteiten Buffet aanbieden vanaf slechts € 11,80 per persoon en voor kinderen van 6-10 jaar slechts € 7,90 per kind.

Overigens kunt u het buffet ook RESERVEREN op doordeweekse dagen indien u met 15 personen of meer bent.

Indien u na een bezoek aan ons restaurant opmerkingen of suggestie’s heeft, vernemen we dat graag van u per e-mail. Overige vragen kunt u telefonisch of per e-mail stellen.

Laat ook eens een berichtje achter in ons
gastenboek.


N.B.
Op dit moment kunnen we helaas nog geen bestellingen en/of reservering aannemen per e-mail.